Kunstgræs: læg det selv eller få det lagt?

 

Med kunstgræs har du altid en smuk grøn græsplæne i haven. Gennem året! Du kan vælge at installere det selv eller få det installeret af en fagmand. I denne artikel giver vi dig et par fordele ved begge muligheder og fortæller dig, hvordan du selv gør det.

Hvorfor vælge kunstgræs?
Lad os først tale om alle fordelene ved kunstgræs. Det er blevet mere og mere populært i de senere år. Den er meget nem at vedligeholde, og den vil altid se pæn ud. Den kan holde til alle slags vejrforhold, den holder længe og den er miljøvenlig. Kunstgræs af god kvalitet føles også blødt. Det gør den velegnet til børn at lege på.

Hvorfor installere kunstgræs?
Ved montering af kunstgræs er det vigtigt, at underlaget er plant. Du skal bruge de rigtige værktøjer til dette. Har du ikke det, bliver resultatet ikke nær så flot. Dette er også en god grund til bare at hyre en professionel til det. Det sparer meget arbejde, og du ved med sikkerhed, at det bliver placeret på den rigtige måde. Du kan fx få lagt kunstgræs af Topkunstgras. Denne virksomhed står for god service og et professionelt slutresultat.

Hvorfor installere kunstgræs selv?
Handy handymen eller folk med grønne fingre kunne også sagtens selv lægge kunstgræs. Dette kan spare dig for mange penge, og det er heldigvis ikke en umulig opgave. Du skal bare bruge de rigtige ting til det. Tænk på en vibrerende stamper eller rulle for at gøre overfladen helt glat. Køb også en stabiliseringsklud, der skal placeres mellem græsset og jorden.

Hvordan installerer du selv kunstgræs?
Planlægger du måske selv at lægge kunstgræs? Læs derefter følgende trin-for-trin plan. Du kan sikkert sagtens vurdere, om det er et gennemførligt arbejde, eller om du hellere vil overlade arbejdet til en anden.

Vil du lægge kunstgræs på en gammel græsplæne? Så sørg for, at græsset er helt væk. Fjern det med en skovl og spred jorden med en rive. Læg derefter et tykt lag sand over det. Vand ind i sandbedet og komprimer det med en rulle eller vibrationsstamper. Gør overfladen så flad som muligt for de bedste resultater. Læg en stabiliseringsklud over dette og rul kunstgræsset ud. Læg rullerne side om side i samme retning. Så kan du klippe kunstgræsset til og lime sømmene. Fastgør græsset med et par kroge, så det er sikkert. Børst op på det kunstige græs, og du er klar!

You Might Also Like

Leave a Reply